MAŠTA i EMOCIJE u vašem prostoru

Pluta Prostor u kome živimo, stvaramo, provodimo vreme sami sa svojim mislima ili s prijateljima – utiče na naše raspoloženje i na energiju koju emitujemo oko sebe. Čak i kada nismo u prilici da ga osmislimo po sopstvenom nahođenju, možemo ga osvežiti detaljima, bojama i tkaninama. Možemo ga oplemeniti emocijama i maštom.

Proleće je pravo vreme da se upustite u renoviranje vašeg stambenog, poslov- nog ili javnog prostora. Samo po sebi,ovo godišnje doba dovoljno je inspirativno,  a sve što je potrebno  za realizovanje  vaše bajke možete naći u studiju za dizajn i prodajno izložbenom  prostoru  INNOVATIVE WORLD u Kablarskoj ulici br. 5 na Senjaku.

 

Ukoliko tražite više od ambijenta i dizajna…

Ukoliko  ste  ekstrovertni,   sanjate  u  bojama, a svoj ambijent  oživljavate  njihovim  različitim nijansama,  sugerišemo vam materijale za presvlačenje  nameštaja,  zavese  i draperije  u jakom koloritu.  S printom  ili bez, sa šarama ili samo naglašenim  konturama,  vaš nameštaj oživeće poput prirode u rano proleće.

Tkanine - Innovative WorldUkoliko ste naklonjeni  svedenim linijama i pastelnim tonovima,  možete odabrati neki od ponuđenih  materijala  koji će odgovarati  vešem sofisticiranom ukusu. Diskretnog i otmenog dizajna, jednostavni  za održavanje, prilagođeni savremenom načinu  života, ovi materijali svakodnevno  će vam pružati  udobnost, jednostavnost  i lepotu.

Ako uživate  u  luksuznim  i ekstravagantnim stvarima,  skloni ste ekscentričnosti,  želite da na jednom mestu razvijete ideju i inspiraciju – INNOVATIVE WORLD je pravo mesto za vas.

Ekskluzivni i unikatni  materijali  daće vašem prostoru jedinstven vizuelni efekat, a vama vrhunski estetski doživljaj.