Tapete su postale gotovo nezaobilazan element u dekoraciji enterijera. Trend u korišcenju tapeta  uslovio je proizvođace i kreativne timove da su stalno u koraku sa najnovijim tehnikama izrade, načinom štampe i materijalima.

U našoj ponudi dominiraju tapete od prirodnih materijala kao što su rafija, svila, pamuk, agava, juta, ratan, pluta, kamen. Svaki od ovih materijala daju tapetu originalnu teksturu upotpunjenu efektima metalize, kvarca ili aplikacije u vidu printa.

Takođe, u ponudi su i tapete od vinila, čije su karakteristike dugovečnost, lakoća održavanja, otpornost na sunčeve zrake. Zbog svega toga prihvaćene su kao idealna zidna obloga u privatnim , poslovnim i javnim prostorima.

Od tradicionalnih do savremenih, floralnih motiva i geometrijskih formi, jarkih boja ili večne kombinacije crne i bele, tu smo da Vam pomognemo u odabiru koji ce najviše odgovarati Vašem prostoru i ličnom senzibilitetu.

Mica ili vermikulit je mineral formiran hemijskom reakcijom kvarca i granita. Kamen se izlaže visokim temperaturama pri čemu puca na komadiće pogodne za lepljenje na flisanu podlogu.

Pattern mica

Pluta je prirodni, obnovljivi proizvod koji potice od kore hrasta plutnjaka.

Proizvodnja ovih zidnih obloga je zahtevan proces koji se sastoji u ručnom prikupljanju plute  a zatim se laminiranjem  na potpornu foliju i poliranjem  dobija ravna površina pogodna za tretiranje bojama u prirodnim tonovima ili sa metalik efektom.

Grasscloth je zajednički naziv za zidne obloge ručne izrade od prirodnih vlakana jute, rafije, konoplje, morske trave, bambusa, abake i drugih biljnih vrsta.