Opšte je poznato da ambijentalno svetlo u prostoru doprinosi atmosferi , relaksira, čini prostor intimnijim ili akcentuje dizajnerovu ideju.

Iz te polazne tačke razvio se pionirski projekat kreiranja tapeta sa integrisanom LED/OLED rasvetom.

Motivi transponovani iz prirode ili kojima je inspiracija detinjstvo, samo su neki od kolekcija koje su obogaćene rasvetom, čineći vizuelni utisak jačim a dizajn još upečatljivijim. U nekim kolekcijama tapeti su oslikani i rukom, kako bi se postigla snažnija impresija na posmatrača.

S obzirom da se tapete izrađuju po porudžbini i zahtevanim dimenzijama, klijent je u mogućnosti da učestvuje u stvaranju dizajna u smislu kombinovanja motiva, broja i boje LED/OLED resvete. Sve LED diode su testirane, i životni vek im je procenjen na 50,000 sati. Takodje, moguće je po zahtevu, pored LED dioda integrisati u tapet i Swarovski kristale.

Materijal je još jedna od stavki koju je moguće birati, te su klijenti u mogućnosti da se odluče za vinil, lan ili svilu. U određenim kolekcijama se LED i OLED rasveta aplicira na oslikana platna obogaćena zlatnim ili srebrnim listićima .

Sve kolekcije zidnih kompozicija možete pregledati ovde.